Vitaliteitscoach Personal Trainer XCORE Outdoor

“Zet vandaag nog de stap naar een gezond en vitaal leven!”

Regelmatig moe? Last van stress? Loop je snel lichamelijke blessures op of ben je niet tevreden over je gewicht?
Kortom, wil jij de kwaliteit van jouw leven verhogen?
Maaike C. de Jong Vitaliteitscoach & Personal Trainer coacht je naar een energieker en vitaler leven.

Vitaliteitscoach

Vitaliteit is het ontdekken en nastreven wat voor jou het leven de moeite van het leven waard maakt. Het leven is een avontuur waarin je iets wilt bereiken, dingen die voor jou belangrijk zijn. Er kunnen obstakels zijn waardoor het moeilijk wordt om die belangrijke dingen te bereiken. Wil jij een autonoom en zinvol leven? Lees dan hoe ik jou daarbij kan helpen.

Personal Trainer

Genoeg van het jojoën? Stoppen met roken? Niet lekker in je vel? Stok achter de deur nodig? Beweeg je nauwelijks of bezorgt bewegen jou alleen maar klachten? Laat je begeleiden door een personal trainer om de doelen die je wilt bereiken ook de rest van je leven vol te leren houden!

XCORE Outdoor

XCO training biedt een leuke, effectieve en intensieve workout voor je hele lichaam met de nadruk op je CORE. Het is een effectieve, maar ook een veilige training en voorkomt overbelasting van je gewrichten, spieren en bindweefsel. Door XCORE Outdoor bereik je resultaten als; meer spierkracht, een strakker lijf, een betere loophouding en een hogere verbranding. Maar het is vooral ook fun.

Houd je van de buitenlucht en ben je op zoek naar een training waarbij je niet gaat afhaken? Lees dan verder en maak een afspraak voor een proefles.

Een aantal recensies
Peter Niesink
PERSONAL TRAINING Met een druk leven en een drukke baan komt het sporten vaak in de knel. Twee keer in de week personal training van Maaike houd me fit. De op maat gemaakte trainingen, steeds met nieuwe uitdagende oefeningen, en de deskundige en motiverende begeleiding zorgt er voor dat ik fris en vol energie de dag aan kan!
Peter Niesink
Susan
PERSONAL TRAINING Al bijna 2 jaar sport ik bij Maaike. Maaike staat voor mij gelijk aan energie, positiviteit, doorzettingsvermogen en een stok achter de deur. Met haar enthousiasme weet Maaike van elke training iets leuks te maken en geen training is gelijk. Tuurlijk ga ik weleens met tegenzin naar de training, maar ik ga er altijd met een goed gevoel vandaan. De mix van verschillende oefeningen, resultaatgerichtheid, een grapje en goede gesprekken tussendoor zijn voor mij de ideale work out. Een aanrader voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken bij het sporten
Susan
Gemma van Doorn
PERSONAL TRAINING Ik ben al een paar jaar trouwe klant van Maaike. Dit is de enige vorm van fitness die werkt voor mij omdat ik die stok achter de deur nodig heb om van die bank te komen. Maaike motiveert je om net dat stapje extra te zetten. De work-outs zijn altijd gevarieerd en uitdagend. De ene keer gaat het beter dan de andere keer maar Maaike houdt het goed in het oog hoe je in de training zit. Ze let heel erg goed op je houding en hoe je de oefeningen uitoefent, ze motiveert je ook om thuis aan de slag te gaan met simpele maar doeltreffende oefeningen – maar ook met ideeën voor een gezondere levenswijze. En als het weer het toelaat gaan we buiten aan de slag – super lekker. Ik kom altijd zeer voldaan thuis en ik hoop dat ik nog heel lang gebruik kan maken van de fitness services van Maaike.
Gemma van Doorn
Marjan Oskam
XCORE OUTDOOR Een sportschool is aan mij niet besteed. Doe mij maar lekker buitensporten. Jarenlang alleen maar hard gelopen en zocht iets erbij om mijn core te verstevigen. Maaike kende ik al een tijdje en door haar enthousiasme heb ik een keer een proefles XCORE gedaan. In het begin was dat even wennen, maar al snel merkte ik dat het resultaat gaf. De lessen zijn leuk en afwisselend. De groep is gezellig en Maaike geeft, waar nodig, de juiste aanwijzingen om de oefeningen goed uit te kunnen voeren. Sinds ik aan XCORE doe is mijn core stabieler en mijn houding verbeterd.
Marjan Oskam
Marten Schut
PERSONAL TRAINING Met goede adviezen, de juiste tips en oefeningen heeft Maaike mij enorm geholpen bij het afvallen, versterken van mijn rug en aanpassen van mijn voedingspatroon. Vanaf de eerste week zag ik gelijk resultaat. Lange tijd heb ik gedacht dat ik het zelf wel kon doorbreken, maar zonder de professionele begeleiding van Maaike weet ik zeker dat ik geen stap verder was gekomen. Maaike motiveert je omdat stapje extra te zetten met afwisselende en uitdagende oefeningen, ook voor thuis of in de sportschool. Ik ben erg blij dat ik de stap naar haar heb gezet en ga steeds met plezier naar de trainingen!
Marten Schut