06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diëtist

Wil je afvallen of ben je het jojoën helemaal zat? Laat je dan in plaats van een diëtiste begeleiden door een vitaliteitscoach. Een diëtist begeleidt jou alleen op het gebied van voeding, terwijl een vitaliteitscoach jou ook laat bewegen omdat dat je focus verhoogd. Gedrag tijdelijk veranderen is niet moeilijk, maar om het vol te kunnen houden is er focus nodig. Een vitaliteitscoach kijkt naar de obstakels die jouw focus verminderen om deze vervolgens aan te pakken. Hierdoor creër je een blijvende gedragsverandering. Daarnaast kunnen we net als bij de diëtist jouw voedingspatroon in kaart brengen en gaan we kijken welke manier van eten het beste bij jou past.

Anders dan bij de diëtiste krijg je geen voedingsschema mee, geen tijdelijk dieet, maar gaan we op zoek naar een blijvende gedragsverandering die bij jou past.

Wil jij weten hoe jij de gewenste verandering de rest van je leven vol kunt houden? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Het werkgebied van Maaike C. de Jong is: Driebergen – Rijsenburg, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.

© Maaike C. de Jong - Vitaliteitscoach & Personal trainer

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.