06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Maaike de Jong

Mijn naam is Maaike Eekhart - de Jong. Mensen helpen hun gezondheidsdoelstellingen te behalen doe ik met ontzettend veel plezier. Ik zie mensen graag gelukkiger en gezonder worden. Het belangrijkste vind ik dat iemand zichzelf kan zijn en lekker in zijn vel zit. Dat is natuurlijk een beloning voor de persoon zelf maar ook iedere keer weer voor mij.

maaike de jong personal trainer

Passie

Sporten is mijn passie. Ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na mijn CIOS-opleiding ‘Sport & Bewegingscoördinator en Sportmassage’ ben ik gaan werken als fitnessinstructeur bij Health Center Hoenderdaal. In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf in sportmassage en toen groeide mijn interesse voor het menselijk lichaam. In 2011 sloot ik met succes de opleiding “vitaliteitscoach en medical trainer pro” aan het kennisinstituut vitaliteit & leefstijl Chivo af en ben ik dus gediplomeerd vitaliteitscoach en medical trainer. Naast deze individuele trajecten, werk ik ook graag met groepen. Zo geef ik groepslessen XCORE Outdoor.

Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen naar een vitale leefstijl.

© Maaike C. de Jong - Vitaliteitscoach & Personal trainer

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.