06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Personal Trainer

"Stop met starten, begin met volhouden”

 

Als personal trainer help ik jou je gezondheidsdoelen te halen en belangrijker nog, ik leer je hoe je ze vol kunt houden. Eerst brengen wij jouw wens goed in kaart. Vervolgens gaan wij de obstakels verkennen, waar je misschien eerder tegenaan bent gelopen. Dan stellen we een persoonlijk plan op en leer ik jou de juiste vaardigheden om te werken aan een blijvende gedragsverandering.

De voorwaarden voor een blijvende gedragsverandering is focus creëren:

  • Voldoende bewegen
  • Goed slapen
  • Stress managen
  • Stoppen met multitasken

Heb jij moeite met het behalen of volhouden van je doelen? Maak dan een afspraak met personal trainer Maaike C. de Jong voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Een prima aanpak voor mensen die die iets aan hun gewicht willen doen maar moeite hebben dit op eigen kracht ook te verwezenlijken. Samen met Maaike wordt het doel en de weg naar dat doel vastgesteld. Niks geen ingewikkelde diëten maar uitleg waarom afvallen in het verleden niet lukte en wat de betere manier is. Meer gaan bewegen en normaal eten. Omdat het allemaal aansluit bij wat je eigenlijk al weet lijkt het allemaal zeer makkelijk te gaan. Het geheim zit echter in de begeleiding.

Femke van Oosten

© Maaike C. de Jong - Vitaliteitscoach & Personal trainer

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.