Life coaching

Wil jij ook meer uit het leven halen?
Wil je van de vermoeidheid af, die steeds maar meedraait op de achtergrond?
Vind je het lastig om gezond eten en regelmatig bewegen vol te houden?
Wil je het liefst gewoon gelukkig zijn?

 

Ontdek wat echt belangrijk is voor jou en wie echt belangrijk is voor jou. Stop met onmogelijke eisen stellen en stop met vergelijken en ontdek wat je zelf wilt. Laat die continue vermoeidheid achter je en laat ‘gelukkig zijn’ de reden zijn dat je je bed uit stapt.

Dat zijn belangrijke stappen die we onder andere nemen tijdens de life coaching. Op deze manier krijg je zelf de regie over jouw leven en zorg je dat jij weer keuzevrijheid ervaart. Dat is de basis voor een vitaal leven en gelukkig zijn. Die basis bouw ik graag samen met jou op, zodat je het uiteindelijk zelf (weer) kunt!

Samen verkennen we de punten waar het niet lekker loopt en geef ik jouw handvatten hoe je hier mee om kunt gaan. Ook kijken we naar de punten waarin het je makkelijk af gaat. Hier zit vaak meer energie in dan je zou denken en die ga je weer benutten. De vaardigheden heb je al, alleen zijn ze door wat dan ook op de achtergrond geraakt. We maken een persoonlijke aanpak, waarin je leert om met je stresspunten om te gaan (dus ook voor na het traject bij mij) en hoe je de gewenste verandering vol blijft houden.

Graag maak ik kennis met je om te bespreken wat life coaching met mij, voor jou persoonlijk kan betekenen.

Maak een afspraak…