Over Maaike de Jong

maaike de jong 01Mijn naam is Maaike Eekhart – de Jong. Mensen helpen meer uit het leven te halen doe ik met ontzettend veel plezier. Ik zie mensen graag gelukkiger en gezonder worden. Het belangrijkste vind ik dat iemand zichzelf kan zijn, lekker in zijn vel zit en dat je kunt doen wat jij belangrijk vindt. Elke keer als er obstakels overwonnen worden is dat natuurlijk een beloning voor de persoon zelf, maar ook iedere keer weer voor mij.

Passie

Bewegen is mijn passie. Ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na mijn CIOS-opleiding ‘Sport & Bewegingscoördinator en Sportmassage’ ben ik gaan werken als fitnessinstructeur bij Health Center Hoenderdaal. In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf in sportmassage en toen groeide mijn interesse voor het menselijk lichaam. In 2011 sloot ik met succes de opleiding “vitaliteitscoach en medical trainer pro” aan het kennisinstituut vitaliteit & leefstijl Chivo af en ben ik dus gediplomeerd vitaliteitscoach en medical trainer. Naast deze individuele trajecten, werk ik ook graag met groepen. Zo geef ik groepslessen XCORE Outdoor en geef ik graag workshoppen om mensen te leren hoe ze meer uit het leven kunnen halen.

Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen naar een autonoom en zinvol leven!

Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden volg ik 5 bijscholingen per jaar bij Chivo. Zo blijf ik op de hoogte van de meest recente inzichten van de wetenschap. Ook ben ik aangesloten bij de BOvV.